Giresun Federasyonu öncülüğünde, Kurtuluş Savaşı’nda şehit düşen Giresunlu Kahramanlar 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Afyonkarahisar İscehisar’daki Giresun Şehitliği’nde düzenlenecek özel bir programla anılacak.
Giresun Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Giresunlular Şehitliği Anma Programı, bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde bulunan Giresun Şehitliği’nde gerçekleştirilecek. Kurtuluş Savaşı’nda Giresun’dan yola çıkarak cephede şehit düşen Giresunlu gönüllülerin torunları, atalarını anmak üzere bir araya gelecek.
Etkinliğe Tepeküknarlı Derneği olarak geniş katılım sağlamak istiyoruz. Gelebilecek Üyelerimiz Başkan Fatih YILMAZ'a ulaşarak araç kaydı yaptırabilir.

| Bugün: | 3 |
| Dün: | 80 |
| Toplam: | 119518 |


